|
|
|
27.01.2010 | 16:08:04 | komentarzy: 27 JuvePoland Club organizuje wyjazd na mecz 24. kolejki Serie A Juventus - Genoa. Mecz odbędzie się w niedzielę 14 lutego o godzinie 15:00.
Bilety na ten mecz są pewne, belgijski fanklub, który udostępniał nam już swoje karnety, potwierdził, że na to spotkanie odda do naszej dyspozycji 50 wejściówek.
Wyjazd przewidziany jest z noclegiem!
Zgłoszenia na wyjazd przyjmowane są poprzez wpłacenie wpisowego w wysokości 120 PLN, na nasze konto:
S.P.K.J. JuvePoland Club
Volkswagen Bank Polska S.A.
43 2130 0004 2001 0363 0050 0001
Podając w tytule:
- swoje imię i nazwisko,
- dopisek "Genoa 2010"
Osoby które mają na koncie JPC środki pieniężne nie mniejsze niż 120 PLN muszą przesłać do nas e-maila na adres:
club@juvepoland.com
Podając w tytule:
- swoje imię i nazwisko,
- dopisek "Genoa 2010"
Członkowie którzy mają na koncie mniejszą sumę muszą dopłacić różnicę.
Na pieniądze czekamy do poniedziałku 1 lutego, lub do wyczerpania miejsc. Pierwszeństwo mają osoby, które zadeklarowały chęć wyjazdu na mecz z Chievo lub Interem. Natomiast o przydzielaniu pozostałych biletów decyduje kolejność zgłoszeń.
Zaliczka poza przypadkami wyjątkowymi (o tym czy przypadek jest wyjątkowy czy nie, decydują władze JPC) jest niezwrotna.
Zaliczka jest zwrotna w przypadku nie załapania się na wyjazd lub braku biletu.
Ostateczną cenę, która nie powinna przekroczyć 500 PLN (przy 50 jadących osobach), oraz miasta wyjazdu podamy po zamknięciu listy zapisów.
Wyjazd z Polski nastąpi w godzinach przedpołudniowych w piątek 12 lutego, w sobotę 13 lutego będziemy w Turynie. Powrót do Polski w niedzielę 14 lutego wieczorem. W Polsce będziemy w godzinach popołudniowo wieczornych w poniedziałek 15 lutego.
Wyjazd na mecz jest możliwy tylko autokarem organizowanym przez JuvePoland Club. Nie załatwiamy biletów osobom chcącym jechać indywidualnie. Wyjazd przeznaczony jest tylko dla członków JuvePoland Club.
Spotkanie Juventus - Genoa, będziemy co prawda oglądać na sektorze Laterale Est. Mimo wszystko jednak apelujemy do członków JuvePoland Club aby w trosce o dobry wizerunek Stowarzyszenia dostosowali się do panujących wśród włoskich kibiców zwyczajów. Dotyczy to głównie wejścia na stadion w koszulce meczowej (pasiaku, bądź koszulce wyjazdowej). Preferowane są wszelkiego rodzaju bawełniane koszulki/bluzy Juventusu, JPC czy też zwykłe czarne bądź białe bluzy/koszulki.
Ponadto Zarząd JuvePoland Club zachęca, wszystkich członków zainteresowanych wyjazdem, aby zapoznali się z przyśpiewkami, które można znaleźć w Śpiewniku.
Prosimy o dostosowanie się. Kroki te zostały podjęte w celu utrzymania dobrego wizerunku JuvePoland Club.
JuvePoland Club zastrzega sobie prawo do wykluczenia uczestnika wyjazdu, którego zachowanie będzie zagrażać bezpieczeństwu innych uczestników bądź kontynuacji wyjazdu. Wykluczenie może nastąpić w dowolnym momencie, bez zwracania jakichkolwiek pieniędzy.
Potwierdzenia otrzymania pieniędzy wysyłamy na żądanie. Wystarczy napisać maila na club@juvepoland.com, podając imię, nazwisko i numer konta, z którego wykonany był przelew. Jeśli był to urząd pocztowy prosimy wyraźnie zaznaczyć.
Wpłata zaliczki, bądź wysłanie e-maila zgłoszeniowego jest równoznaczne z akceptacją warunków opisanych w tym newsie.
ZANIM ZADASZ PYTANIE PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ, DOKŁADNIE CAŁY TEKST.
Jeżeli mimo to macie pytania piszcie na: juveluck@juvepoland.com.
Na pytania zadawane w komentarzach do newsa nie będziemy odpowiadać!
Zapraszamy również do dyskusji na FORUM
Zarząd
|
|
|
Wiatrak | 27.01.2010 | 16:19:22 Lipny termin. Raczej odpadam. Ostatni termin egzaminu mam tego dnia. Moze sie uda przelozyc ale watpie.
tabo89 | 27.01.2010 | 16:24:52 Kurcze, nie wiem czy mi się uda ale będę coś działał. Świetny wyjazd się zapowiada :)
LBaLin | 27.01.2010 | 16:29:23 Mail z dopiskiem: Chievo 2010? :P
Siewier | 27.01.2010 | 16:30:52 Poprawione.
white_wolv | 27.01.2010 | 17:23:35 i tatuaz masz Wiatrak ;p
kyle666 | 27.01.2010 | 17:24:04 Jeżeli nawet Wiatrak nie jedzie to nie bardzo wierzę w te 50 osób.
Wiatrak | 27.01.2010 | 17:30:38 no wlasnie jeszcze tatuaz. Pokombinuje ale watpie. Pawcioss pewnie sie cieszy.
Chip | 27.01.2010 | 18:46:53 No niestety, kiedy bilety są pewne to ja nie mogę jechać. To się nazywa pech.
arbitro | 27.01.2010 | 19:10:46 podejście trzecie, oby tym razem skuteczne:)
koni87 | 27.01.2010 | 19:31:55 Jeszcze nigdy nie byłem na meczu Juve . O ile mi się uda chciałbym pojechać na ten mecz . Czy może ktoś kto już uczestniczył w takich wyjazdach napisać kiedy mniej więcej się wyjeżdża i kiedy jesteśmy z powrotem w Polsce o której godzinie , jeżeli mecz odbędzie się w niedziele o 15 . Ile trwa podróż w rzeczywistości zazwyczaj . Pytam , ponieważ trwa sesja i egzaminy i nie wiem czy wszystko dam radę zgrać czasowo. Proszę o odpowiedź ,. Dzięki
white_wolv | 27.01.2010 | 20:14:50 koni87 - postaraj sie na spokojnie, bez nerwow, powoli przeczytac powyzszego newsa i mysle ze przy odrobinie dobrej woli znajdziesz odpowiedzi na trapiace Cie pytania..
a jesli nie to idz na calosc bo wszystko jest na tej stronie , wystarczy troche poszperac w newsach, poczytac relacje z poprzednich wyjazdow..
No trzeba chciec po prostu.
koni87 | 27.01.2010 | 20:27:15 He. Czytać potrafię . Chciałem dowiedzieć się jak to ma się do rzeczywistości ,ale czytając odpowiedź , rozumiem , że to nie jest tam jakaś teoria tylko tak to wychodzi w rzeczywistości. Teraz tylko pozostaje podjąć decyzje i ewentualne ryzyko. Dzięki za pomoc
charles | 27.01.2010 | 23:21:07 około 24h po meczu jesteś w poznaniu wiec raczej poniedziałek macie z głowy:)
Pawciosss | 28.01.2010 | 10:50:46 wiatraku, Pawcios sam nie wie czy jedzie :(
welzi1986 | 29.01.2010 | 2:48:09 Nigdy nie pojechalem na mecz. jesli ktos moze mi powiedziec gdzie kase mozna przeslac ? dzieki forza juve
tabo89 | 29.01.2010 | 8:46:43 kolego, przeczytaj spokojnie, nr konta jest podany
welzi1986 | 29.01.2010 | 10:03:02 Dzieki. tabo
Brutalo | 29.01.2010 | 11:33:18 Laterale est, czyli tam gdzie była pięćdziesiątka na Sampdorii ?
Różne opinie były o tej miejscówce, ale wiadomo, lepszy rydz niż nic. Zwłaszcza rydz turyński :P
tabo89 | 29.01.2010 | 12:20:55 Brutalo to są te same karnety co na Sampie, miejsca były dobre, nie ma co wybrzydzać =]
Tym razem weź sobie lepszą poduszkę niż falbanki =D
kyle666 | 29.01.2010 | 12:37:03 @tabo89 Brutalo i ja mieliśmy te dodatkowe miejsca na Est, więc nie było nam dane powybrzydzać Laterale Est :D. A co do falbanki to przecież już ma poszewkę od Ciebie :D.
tabo89 | 29.01.2010 | 12:38:44 A no tak, w zasadzie gdzie bym nie siedział to byłbym tak samo szczęśliwy ;D
No ma ma, tylko niech nie zapomni wziąć =P
Brutalo | 29.01.2010 | 19:25:59 Oczywiście gdziekolwiek będziemy, będzie fajnie :D Tak się tylko spytałem :P Falbanki poszły w zapomnienie, poszewka Juve rządzi :D
Martwi mnie trochę małe poruszenie na forum... Ciekawe jak będzie z liczbą chętnych.
I jeszcze jedno, wiem że na pytania z komentarzy z reguły Zarząd nie odpowiada, ale nie chcę pisać posta pod postem.
"Ostateczną cenę, która nie powinna przekroczyć 500 PLN (przy 50 jadących osobach), oraz miasta wyjazdu podamy po zamknięciu listy zapisów."
Czy to jest orientacyjna cena razem z zaliczką ?
Leon | 30.01.2010 | 16:38:58 Jest szansa żeby autokar był z Krakowa? to 120zeta to jest członkowskie tak? jeszcze mam takie pytanko nie jestem zapisany do JPC ale chciałbym się zapisać zapisy będą w lipcu to jak teraz zapłaciłbym te 120zeta żeby jechać na mecz to w lipcu nie muszę ?
uls_ | 30.01.2010 | 17:01:32 Z tego co zauważyłem, możecie mieć problem z uzbieraniem sensownej ilości osób na taki wyjazd.
Czy w związku z tym, jest szansa dla osób nie zrzeszonych w stowarzyszeniu JPC, że będą mogły pojechać na taki wyjazd (np. za dodatkową opłatą)?
Bo skoro, JPC nie jest już oficjalnym fan clubem Juventusu, to chyba poza Waszymi chęciami nie ma na to dodatkowych utrudnień?
juveluck | 31.01.2010 | 14:57:45 Brutalo --> cena zawsze jest z zaliczką
Leon --> 120 zł to zaliczka. Zapisy do JPC są od lipca i dopiero jak się zapiszesz będziesz mógł jechać na wyjazdy. Teraz jest to niemożliwe
Czazur --> Nie będzie możliwości wyjazdu dla osób z poza JPC.
juveluck | 3.02.2010 | 11:57:29 Dla spokoju Waszych dusz, napiszę, że wszystko jest załatwione bilety ostatecznie potwierdzone, dopinamy szczegóły. News z pełnymi informacjami powinien pojawić się jeszcze dzisiaj, ale jak się nie wyrobimy i damy jutro to bez spokojnie. O cenę też nie musicie się bać. Wyjazd i powrót zapewne będzie Warszawa - Katowice.
jaworznianin | 3.02.2010 | 15:22:43 aaa, Katowice - hip hip - hurra! :)))
|
|
|
|
|