|
|
|
14.12.2009 | 11:57:27 | komentarzy: 49 JuvePoland Club organizuje wyjazd na mecz 20. kolejki Serie A Chievo - Juventus. Mecz odbędzie się w niedzielę 17 stycznia, albo w sobotę 16 stycznia. Dokładna data nie została jeszcze podana przez Lega Calcio, przypuszczamy jednak, że będzie to niedziela 17 stycznia. O dokładnej dacie meczu poinformujemy, jak tylko będzie znana.
Zgłoszenia na wyjazd przyjmowane są poprzez wpłacenie wpisowego w wysokości 120 PLN, na nasze konto:
S.P.K.J. JuvePoland Club
Volkswagen Bank Polska S.A.
43 2130 0004 2001 0363 0050 0001
Podając w tytułem:
- swoje imię i nazwisko,
- dopisek "Chievo 2010"
Osoby które mają na koncie JPC środki pieniężne nie mniejsze niż 120 PLN muszę przesłać do nas e-maila na adres:
club@juvepoland.com
Podając w tytule:
- swoje imię i nazwisko
- dopisek „Chievo 2010”
Członkowie którzy mają na koncie mniejsza sumę muszą dopłacić różnicę.
Na pieniądze czekamy do poniedziałku 21 grudnia.
Niestety na chwilę obecną nie wiemy jaką ilością biletów będziemy dysponować, w związku z tym o przyznaniu biletu decyduje kolejność zgłoszeń! Mamy jednak nadzieję, że uda nam się załatwić bilety dla wszystkich chętnych.
Zaliczka poza przypadkami wyjątkowymi (o tym czy przypadek jest wyjątkowy czy nie, decydują władze JPC) jest niezwrotna.
Zaliczka jest zwrotna w przypadku nie załapania się na wyjazd, brak biletu.
Wyjazd przewidziany jest bez noclegu. Z Polski wyjedziemy dzień przed meczem (15 albo 16 stycznia) w godzinach popołudniowych, w Weronie będziemy w dniu meczu rano. Powrót zaraz po meczu. W Polsce będziemy następnego dnia popołudniu.
Cena autokaru wraz z ubezpieczeniem i biletem to około 300-350 PLN. Pozostała część pieniędzy, całość minus zaliczka, płatne w momencie wsiadania do autokaru - (cena przy autokarze 50 osobowym, może ulec zmianie!)
Więcej szczegółów odnośnie transportu autokarowego, a także miast wjazdu i ostatecznej ceny podamy po potwierdzeniu biletów!
Wyjazd na mecz jest możliwy tylko autokarem organizowanym przez JuvePoland Club. Nie załatwiamy biletów osobom chcącym jechać indywidualnie. Wyjazd przeznaczony jest tylko dla członków JuvePoland Club.
Spotkanie Chievo - Juventus, będziemy oglądać na sektorze gości, tylko na ten sektor możliwe jest kupienie biletów. Dlatego apelujemy do członków JuvePoland Club aby w trosce o dobry wizerunek Stowarzyszenia dostosowali się do panujących wśród włoskich kibiców zwyczajów. Dotyczy to głównie wejścia na stadion w koszulce meczowej (pasiaku, bądź koszulce wyjazdowej). Preferowane są wszelkiego rodzaju bawełniane koszulki/bluzy Juventusu, JPC czy też zwykłe czarne bądź białe bluzy/koszulki.
Ponadto Zarząd JuvePoland Club zachęca, wszystkich członków zainteresowanych wyjazdem, aby zapoznali się z przyśpiewkami, które można znaleźć w Śpiewniku.
Prosimy o dostosowanie się. Kroki te zostały podjęte w celu utrzymania dobrego wizerunku JuvePoland Club.
JuvePoland Club zastrzega sobie prawo do wykluczenia uczestnika wyjazdu, którego zachowanie będzie zagrażać bezpieczeństwu innych uczestników bądź kontynuacji wyjazdu. Wykluczenie może nastąpić w dowolnym momencie, bez zwracania jakichkolwiek pieniędzy.
Potwierdzenia otrzymania pieniędzy wysyłamy na żądanie. Wystarczy napisać maila na club@juvepoland.com, podając imię, nazwisko i numer konta, z którego wykonany był przelew. Jeśli był to urząd pocztowy prosimy wyraźnie zaznaczyć.
Wpłata zaliczki, bądź wysłanie e-maila zgłoszeniowego jest równoznaczne z akceptacją warunków opisanych w tym newsie.
ZANIM ZADASZ PYTANIE PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ, DOKŁADNIE CAŁY TEKST.
Jeżeli mimo to macie pytania piszcie na: juveluck@juvepoland.com.
Na pytania zadawane w komentarzach do newsa nie będziemy odpowiadać!
Zapraszamy również do dyskusji na FORUM
Zarząd
|
|
|
juveluck | 14.12.2009 | 12:05:27 Nastały trudne chwile dla kibiców, tym bardziej trzeba pokazać, że ze swoim klubem jest się na dobre i złe. Poza tym, jest bardzo duża szans, że dostaniemy tyle biletów ile będzie nas interesować, z czym w przeszłości były problemu... Wszyscy do Werony :)
Radek_88 | 14.12.2009 | 12:29:03 jedziemy ? ;>
SebaStianS | 14.12.2009 | 12:58:33 Jedziemy.
Zgłoszenie wysłane.
Radek dzięki za natychmiastowe info.
Pozdro
pitrek | 14.12.2009 | 13:02:12 z checia bym pojechal ale spoznilem sie z zapisaniem do JPC :(
Wiatrak | 14.12.2009 | 13:04:20 Kasa wplacona. Jedziemy do Werony.
Adi666666 | 14.12.2009 | 13:14:56 środek sesji :(( ... szkoda .... może następnym razem się uda :)
pzdr
iero10 | 14.12.2009 | 13:25:34 czemu to akurat musi być ten weekend. dwa egzaminy mam wtedy...
no zawsze coś, zawsze.........
Z JUVE i tak na dobre i złe!!!
Chip | 14.12.2009 | 14:10:34 Kasa wpłacona. Termin idealny. Debiutowy wyjazd staje się coraz bardziej rzeczywisty ;)
Taszen | 14.12.2009 | 14:46:04 oby tylko byla odpowiednia ilosc biletow
Brutalo | 14.12.2009 | 17:02:19 Kasa zostanie wpłacona jutro. ANDIAMO A VERONA !!!
Myzarel | 14.12.2009 | 17:55:04 Ja odpadam, sesja za pasem będzie a po zakupie biletu na Metallice/Slayer/Anthrax czerwcowe w portfelu pustki ;) udanego wyjazdu!
AdrianJuventin | 14.12.2009 | 18:01:44 Kurde mam nadzieje że jakbym jutro wpłacił kasę to jakiś bilet by mi ostał ;) (marzenie - tylko zeby mi tylko pozwolili )
AdrianJuventin | 14.12.2009 | 18:10:37 No i już sobie pomarzyłem ;/;/;/ Studniówka akurat 16 stycznia
Bob | 14.12.2009 | 18:29:40 ja tez po południu dziś wpłaciłem to do zobaczenia ;")
Bukol87 | 14.12.2009 | 20:24:44 jak nie brak kasy to termin:/ i znowu wyrzut sumienia, debiut na meczu znowu przełożony :(
juveluck | 14.12.2009 | 21:39:34 Jak jutro wpłacicie, myślę, że ze spokojem się załapiecie. Więc nie zastanawiać się tylko wpłacać.
arbitro | 14.12.2009 | 22:05:57 no to jedziemy:p mam nadzieję na udany debiut w wyprawie z JuvePoland;)
jaworznianin | 14.12.2009 | 22:55:24 No, jeśli ja się załapię to też będzie dla mnie debiut ;)
Brutalo | 15.12.2009 | 11:09:27 Kasa wpłacona, mail na adres juvelucka poszedł. Dla spokojnego sumienia proszę o odpowiedź :)
RulleZ | 15.12.2009 | 17:33:31 Wpłacone! Oby miejsca starczyło! 3mam kciuki za pierwszy wyjazd!
KeRmit19 | 15.12.2009 | 23:35:20 Schlajcie japy zgodnie z kanonem Juvepoland alkoholand;]! udanego
alek-x | 17.12.2009 | 15:03:22 Niestety po ostatnim wyjeździe na mecz JUVE z juvepoland nie prędko pojadę na cokolwiek organizowane przez JUVEPOLAND...
JuveAntonio | 17.12.2009 | 16:40:39 Kolego alek-x co nie tak było z wyjazdem organizowanym przez JUVEPOLAND.
Taszen | 17.12.2009 | 18:42:08 tez mnie to teraz zainteresowalo ? co bylo dla Ciebie nie tak ?
Bob | 17.12.2009 | 19:22:10 ja jestem raczej pewny ,że mecz bedzie w Niedziele o 15 na 99%
alek-x | 17.12.2009 | 23:06:11 Mógłbym sie rozpisywać, czy jak to inni nazwają "wylewać żale" ale tego nie zrobię.
Chciałbym aby jedynie osoby wybierające się na wyjazd 10 razy się zastanowili czy wiedzą co to KULTURA OSOBISTA i czy potrafią napić sie nie robiąc przy tym wstydu innym i sobie. A nie zachowywali się jak by ich po raz pierwszy w życiu wypuścili na wolność.
Pamiętajcie jedziecie tam reprezentowac NAS kibiców JUVENTUSU w POLSCE a nie pokazywać i utwierdzać inne kraje jaki to POLAK cham, pijak i brudas.
alek-x | 17.12.2009 | 23:07:50 KeRmit19 Twój komentarz co do wyjkazdu idealnie opisuje to co przed chwilą napisałem. Dzięki
Taszen | 17.12.2009 | 23:15:47 prosze/prosimy o przykłady ,nawet jezeli masz zamiar uzyc mojej ksywy (mysle ze w tej sytuacji inni tez na to pozwolą) i podac przyklady? jak dlamnie to byla poprosu dobra impreza jezeli ktos nie mogl spac lub jest zbulwesowany to nie nadaje sie na wyjazdy na ktorych jest wiecej niz 5 osób...
JaPs | 17.12.2009 | 23:31:16 slyszalem, ze kibice interu maja lepsze warunki: przelot pierwszą klasą znanymi liniami, darmowy szampan, kulturalne przyspiewki ( najczesciej gosci ta - http://www.youtube.com/watch?v=bFCd5RvbDLc&feature=related ), takze polecam. a kibice Juve to nietolerancyjni faszysci, obroncy swastyki i wielbiciele Mussoliniego.
bociu | 17.12.2009 | 23:42:33 Z największom przyjemnościom zapraszam na wyjazd, na którym bendzie kolega juveluck!
Alexxxxx | 18.12.2009 | 0:03:30 Polska bez Otwocka!
alek-x | 18.12.2009 | 0:42:48 OK masz przykłady
- Bicie ochroniarza na stacji benzynowej
- obrażanie innych odsób w autobusie
- palenie gazet z Macdonalds
itd. Taszen to nazywasz normalnym wyjazdem na którym ludzie się bawią??
juveluck | 18.12.2009 | 10:08:34 JPC nie było, nie jest i raczej nie będzie spokojną grupą, tym bardziej, że jesteśmy grupą kibiców. Każdy ma prawo wybrać czy coś takiego mu pasuje, czy nie. Uszanujmy to, nikt nikogo do wyjazdów nie zmusza. Tak samo jednak, każdy ma prawo pojechać i sam ocenić , nie zabierajmy nikomu takiej możliwości. Obrażanie się i kłótnie w komentarzach do newsa, nic wam nie dadzą, a już na pewno nic nie zmienią.
alek-x | 18.12.2009 | 13:39:45 Ale powinny uświadomić parę niepokojących spraw. A zwłaszcza tobie JUVELUCK.
tabo89 | 18.12.2009 | 14:02:11 Panowie wiadomo, że to nie wycieczka kółka różańcowego więc o co tyle hałasu
white_wolv | 18.12.2009 | 14:04:55 Drogi alku-x. Nie siej zametu bo to o czym piszesz to raczej nie sa rzeczy niespotykane podczas kibicowskich wyjazdow. Zreszta odpowiednie dyskusje zostaly po tym wyjedzie przeprowadzone w gronie Zarzadu i bedziemy starali sie uniknac podobnych akcji.
Dziwi mnie jednak ktos kto jedzie na wyjazd z kibicami z calej polski i spodziewa sie atmosfery pielgrzymki na Czestochowe.
Chip | 18.12.2009 | 17:04:37 Muszę przyznać, że trochę niepokojące są to sygnały. Pewnie przekonam się już niedługo jaka panuje atmosfera na wyjazdach z Juvepoland. Mam nadzieję, że powyższa krytyka jest nieuzasadniona.
jaworznianin | 18.12.2009 | 18:39:44 Podobnie jak Chip - mam zamiar sam się przekonać jak jest na wyjeździe z JP. Sygnały może i są niepokojące ale mam nadzieje, że nieprawdziwe. Tym bardziej dziwi mnie podejście "góry" do tej dyskusji. W interesie nas wszystkich chyba jest, żeby wizerunek JPC był pozytywny ale przede wszystkim prawdziwy...
Koledze "Juveluckowi" zwracam tylko uwagę - w odniesieniu do "Każdy ma prawo wybrać czy coś takiego mu pasuje, czy nie." - że decydując się na wyjazd uczestnicy wybierają opcję zawartą w informacji (piękne słowa o dbaniu o wizerunek klubu, o tym, że organizator może wykluczyć kogoś jak zagraża innym), a nie opcje zawartą w komentarzach (jedziemy pochlać, pobić ochronę i poobrażać innych - co gorsze - co by nie pisać, "swoich").
Luźna propozycja (odnośnie dbania o wizerunek JPC) - pierzmy takie brudy na FORUM, gdzie inni nie mają dostępu, a nie tu, gdzie każdy zagląda. W myśl dzisiejszej wypowiedzi prezesa Laty "Jak ma się problemy w rodzinie, to się je wewnątrz załatwia". ;)
white_wolv | 18.12.2009 | 18:57:37 Zainteresowanym polecam lekturę tematu o wyjeździe na Sampdorie na forum. Jakoś nie widać tam niezadowolonych osób. Tym bardziej się dziwię ze nagle ktoś teraz rozpoczyna temat.
Osobiście z każdego wyjazdu z JPC podobnie jak z innych imprez byłem zawsze zadowolony. I mam nadzieję że każdy z "debiutantów' również zaliczy wyjazdy z nami do udanych i dołączy do grona stałych wyjazdowiczów.
juveluck | 18.12.2009 | 19:34:38 Każdy kto zdaje sobie sprawę, że jedzie z kibicami na mecz a nie na pielgrzymkę w ciszy i zadumie nie ma się o co niepokoić. O tym czy mam rację czy nie najlepiej się przekonacie " na własnej skórze" na chievo.
__Alex__ | 18.12.2009 | 21:09:09 Ja choć jechałem na Sampdorię pierwszy raz i w sumie nikogo nie znałem z JPC, to jestem bardzo, bardzo zadowolony ;)
Na Chievo niestety nie mogę się wybrać ale z chęcią jeszcze pojadę na mecz w tym sezonie o ile się oczywiście załapię...
Pozdro
Dionizos | 18.12.2009 | 23:57:07 Proponuje członkom zarządu, olanie tych delikwentów. Im mniej takich typów, tym lepiej dla JPC.
Alexxxxx | 19.12.2009 | 0:23:12 OJ Dizzy Pan cenna uwaga :P Ja mam wrażenie, że niektórzy mylą dbanie o wizerunek fanclubu (poprzez kibiców) z dbaniem o wizerunek jednostki. To , że ktoś kogoś uderzy na wyjeździe, nie podpasuje to sprawa indywidualna, jeśli to miało być miernikiem poziomu fanclubów, to najwyżej byłyby te nieorganizujące wyjazdów.
Mrówa | 19.12.2009 | 9:01:09 "Dziwi mnie jednak ktos kto jedzie na wyjazd z kibicami z calej polski i spodziewa sie atmosfery pielgrzymki na Czestochowe"...wolv, wypraszam sobie, ja się zawsze rewelacyjnie bawię:P
Bob | 21.12.2009 | 1:17:24 Ja wódki i wyjazdów na mecze nieodmawiam ;)
atmosfera była wyśmienita a jezeli ktoś pisze ze spalenie gazety palenie gazet z Macdonalds to tylko gazeta ktora by wylodowała w śmietniku i inne bezpodstawne o ktorych niema sensu pisać
a jak ktoś sie na żartach niezna to juz inna sprawa.
to nie jest oboz koncentracyjny że każdy siedzi w ponurych nastrojach to jest Wyjazd na Juve a tu "morda jest schlana i uradowana;) "a to zupełnie 2 inne pojęcia
http://www.youtube.com/watch?v=E6FCCSnz80I
I pamiętajcie każdy się spiewać"bawić" może .;)
http://www.youtube.com/watch?v=VCwpnsUOe60&feature=related
KeRmit19 | 21.12.2009 | 15:18:39 Ja rozumiem, ze jak sie spiewa po 5 razy "juveluck to gej" to jest fajnie ale trzeba wiedzieć kiedy przestac, bo jak sie nie ma ograniczenia to i juveluck moze sie wkurzyc.
Spalcie ochroniarza, pobijcie McDonalda i bawcie sie dobrze!:]
kyle666 | 21.12.2009 | 15:22:20 Będzie jakaś lista jeszcze przed świętami?
Dragon | 21.12.2009 | 20:20:05 Będzie.
białas | 21.12.2009 | 21:48:17 ktoś spalił gazetę z Macdonalds? jestem oburzony. nigdy się czegoś takiego nie spodziewałem, nie wspomnę już o spożywaniu alkoholu w czasie drogi. nie jadę więcej nigdzie z JPC.
a tak na poważnie, to przywieźcie "kawałek historii" ;)
|
|
|
|
|